mail webshop@schoutenenergy.nl       mail0172 - 423200            mail06 - 50961607

Bestellen via WhatsApp

  • Kwaliteitsproducten, optimale service!

Bezorgen

Je ontvangt je bestellingen via PostNL. Als een bestelling niet door de brievenbus past, versturen we die als pakket. PostNL levert geen zware pakketten af op een postbusadres. Wij raden je daarom aan om bij een grote bestelling een regulier adres te gebruiken.

Volg de bestelling online
Volg de status van je bestelling via je eigen Schouten Energy webshop-account of met de PostNL-pakketcode via www.postnl.nl. Als we de bestelling verzonden hebben via PostNL, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Daarin staat een link naar de website van PostNL. Je vindt deze link ook op de pagina Mijn account > Mijn orders. Als je op deze link klikt, zie je op de site van PostNL het bezorgtraject van je pakket. Bij kleinere bestellingen die als briefpost worden verstuurd, staat geen pakketcode in de bevestigingsmail. Deze zendingen kun je niet volgen via de website van PostNL.

Volgende dag
Soms krijg je, als je op de link klikt, de volgende melding: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’. Dat gebeurt als PostNL het pakket nog niet heeft verwerkt. In dat geval kun je de status van de bestelling de volgende werkdag opvragen.

Uitzonderingsproducten
Sommige producten in ons assortiment kunnen we niet verzenden. Je kunt ze alleen afhalen in Alphen aan den Rijn. Vaak ligt dat aan het gewicht of de afmeting. Als dit het geval is, staat dit expliciet vermeld op de productpagina en in de winkelwagen.